Rin_MG_0085
 Rin jollain rumalla kaulahuivilla eh

Malli: Pullip Clarity
Saapunut: 2011 syksyllä
Kustomointitiedot:

peruukki LEEKE
obitsu SBH M

Ikä: 19 (ikuisesti)

Tyyli: Söpö mutta asiallinen.

Luonne: Rin on erittäin rauhallinen ja iloinen nukke. Hän pysyy tyynenä hyvin kauan ennen kuin räjähtää. Tämä tyttö saattaa vaikuttaa uusille nukeille tunteettomalta, mutta sisimmässään hänellä on myös herkkyyttä. Tämä herkkyys tulee esiin Rinin rakastuessa. Silloin hän on helpommin luettavampi kuin koskaan.

Rinillä on myös tapa hihittää asioille, joissa ei ole mitään hauskaa, mutta hän erottaa silti oikeasti vakavat asiat toisistaan arjen asioiden kanssa. Hänet löytää usein nauramasta nurkkassa muiden puheelle.

Menneisyys: Rin varttui pariisitaräitinsä kanssa Suomessa. Hänen isänsä oli suomalainen, ja oli eronnut Rinin äidistä, kun hän oli raskaana. Rinin isä katosi sen jälkeen, ja äiti lähti etsimään tätä vastasyntyneen tytön kanssa. He muuttivat koko Rinin lapsuuden ajan eri puolille Suomea, vain löytääkseen isän, jonka lähdöstä äiti ei päässyt yli. Lopulta, kun tyttö täytti 18 he löysivät isän, vanhemmat rakastuivat uudestaan ja muuttivat yhteen. Myös Rin muutti omaan kotiin, jonne ajan kuluessa sapaui muitakin nukkeja.

Muuta:
- Poikaystävä Kento
- Pitää vadelmista
- Ei pidä liiasta kiertelystä puheessa
- Lempivärejä vaaleanpunainen ja -liila

1 kommentti:

  1. hiihihi rin on tosi söppänä jjaajaja haluun clarityn nyt heti jajajaajaa rin on söppänä >:3

    VastaaPoista