sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Otsikko ei liity aiheeseen...

Heips, Ozianit (jos et vielä ole, niin liitythän :D)! En keksinyt otsikkoa, kuten huomaatte, mutta ei anneta sen haitata. Asiaan

Pari päivää itten tuli postista ilmoitus. Nimittäin paketti Taiwanista oli saapunut postitoimistoon. Vähän ajan päästä eräs nukke oli saanut muodonmuutoksen.

Tässä kuvia. Tuo dal on malliltaan Hayaaname, jonka meikit kylläkin aikas sotkuiset kun joskus sitä yritin hieman kustomoida. Voidaan silti sanoa, että sillä on stock-meikit.
Ja anteeksi laatu, äidin järkkäri ei ollut silloin saatavilla kun kuvasin, ja kuvasin illalla, eli myös huono valotus.

Tilasin siis chipit ja peruukin, panta tuli tilaajalahjana. Nyt kaduttaa, etten tilannut sukkiksia ja kenkiä...
 Tällainen oli siis nukkeni ennen. Peruukin laatu...
 Rin kokeili uutta peruukkia

 Tässä Beniko kusomoinnin jälkeen. Tämä menee myös Theatre of dollssin kuvakisaan, jonka aiheena oli herkku. En usko että voitan (todellakaan), mutta ainakin saan hyvää mainostusta blogilleni (8 (jos saan :D )
Theatre of dollssin osoite on candycrunch. blogspot.fi

Tässä toinen kuvakisa-kuva, Pullips Eyes- blogiin (pullips-eyes.blogspot.fi). Aiheena oli tunteet, ja tein kateudesta/surusta tuollaisen kökön kuvan. Tälläkään en usko voittavani, mutta edelleen, saan mainostusta blogilleni (8


Siinä tämän kerran kuvat. Alan tekemään draamatarinaa ja tene nukkeprofiileja, joten en usko postaavani ihan heti. Kiitos ja hei!


6 kommenttia:

  1. Laitathan linkin tähän postaukseen vielä kuvakisani kommentteihin ja halutessasi sähköpostisi. Vasta sitten, voin laskea sinut mukaan :)
    t: Pullips-Eyes bloggaaja

    VastaaPoista
  2. Onnea kuvakisoihin ja Rin näyttää upealta!!!

    http://pullipglamour.blogspot.fi

    VastaaPoista